Clubul Sportiv Riposta

Motto: Mişcarea reprezintă o cerinţa vitală a fiinţei umane
întocmai ca şi factorii naturali de mediu: apa, aer, soare.
Prof. Dr. C. Drăgan

Clubul Sportiv Riposta, este un club sportiv de scrimă înfiinţat în anul 2008, care are ca scop atât activitatea sportivă pentru amatori cât şi cea de performanta în domeniul scrimei. Clubul Sportiv Riposta doreşte să promoveze scrima în rândurile copiilor, adolescenţilor şi adulţilor, determinându-i să îndrăgească acest nobil sport precum şi ideea de fair-play, astfel încât tot mai mulţi să-şi dorească să îmbrăţişeze această disciplină sportivă şi să devină campionii de mâine ai scrimei româneşti.

Sediul clubului se află situat în Str. Florarilor, nr. 32, sector 5, Bucureşti, având un colectiv de antrenori tineri şi bine pregătiţi. Antrenamentele se desfăşoară în cadrul Complexului Sportiv Floreasca, situat în Str. AV Popa Marin , sector 1, Bucureşti. În prezent, dorim să ne impunem ca un club al elitelor, a cărui principală continuă preocupare să fie în decursul timpului selectarea şi promovarea sportivilor de performanţă. Cu toate acestea, situaţia prezentă a sportului românesc a determinat şi clubul nostru să-şi lărgească aria de interes şi să îşi propună obiective noi pentru încurajarea şi selecţia viitorilor sportivi ai României.

Deşi suntem prezenţi pe piaţa de relativ puţin timp, ne-am bucurat de un succes considerabil datorita faptului că domeniul în care lucrăm este unul de perspectivă. În viitor, se vor organiza competiţii sportive adresate atât copiilor cât şi adulţilor. Prin aceste evenimente vrem să iniţiem o tradiţie în domeniul scrimei, sport care este practicat pe mapamond de multe secole.

De asemenea, dorim să le oferim oportunitatea copiilor de a creste sănătos şi armonios pentru a învăţa să devină responsabili şi competitivi, să-şi folosească eficient timpul liber, pentru a înţelege şi respecta regulile şi valorile unei societăţi libere şi democratice.

În acest fel copiii vor deveni mai rezistenţi la stresul şcolar, mai sociabili, adaptându-se mai uşor mediului, mai rezistenţi la diverse afecţiuni prin creşterea imunităţii.

Parteneri :

cityinsurancefancourierlogo0170578am4.-Logo-Renault-470x205AC-logounnamedSTREAM PRINTINGLogo-partener